Lyseosta

Hyvässä seurassa.

Lyseo lyhyesti

  • Lyseo 127 vuotta

  • Perustettu vuonna 1892 

  • Opiskelijamäärä 757

  • Henkilökunnan määrä: opettajia 42, muuta henkilökuntaa 11.

Lappeenrannan Lyseon lukio on noin 730 opiskelijan ja 40 opettajan viihtyisä ja virkeä lukio, joka sijaitsee Lappeenrannan keskustassa hyvien liikenneyhteyksien varrella. Vasta peruskorjatut tilamme mahdollistavat toimivan oppimisympäristön.

Lyseon painopistealueita ovat LUMA-aineet (ma, fy, ke, bi ja ge) sekä taiteet (ku, mu ja teatteri). Laajan kurssivalikoiman ansioista kaikki opiskelijamme voivat laatia erittäin monipuolisen opiskeluohjelman. Koko kurssivalikoimamme on kaikkien koulumme opiskelijoiden valittavissa.

Lyseon lukiolla on pitkä historia. Silti olemme moderni ja kansainvälinen yleislukio. Intohimona meillä on uuden oppiminen. Uskomme, että innostus ja kannustus tuottaa parhaat tulokset. Tervetuloa opiskelijaksi meille!

 

"Lyseossa parasta on laadukas opetus sekä rento, kannustava ja hyväksyvä ilmapiiri."
- Opiskelijapalaute 2019

 

”Lyseon valitsin siksi, koska kuulin hyvästä ilmapiiristä ja persoonallisista opettajista. Innostuin, hain ja pääsin!”
– Jenna, 2. vuosikurssi

”Kävin tutustumassa Lyseon lukioon. Rakennus vaikutti viihtyisältä, opettajat mukavilta ja opiskelijat innostuneilta eli sain siis todella hyvä ensivaikutelman. Tämä vaikutti valintaani merkittävästi. Nyt opiskelen itse osana tätä hyvin toimivaa ja antoisaa kouluyhteisöä ja olen erittäin tyytyväinen.”
– Mirka, 2. vuosikurssi